Εξυπηρέτηση πελατών

 

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με ΕΛΤΑ Courier η μεταφορική εταιρία και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε, συνήθως μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η pairno.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από το pairno.gr από τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη, Ελευθερίου Βενιζέλου 124, 56728, Νεάπολη. Σημειώνεται πως τα προϊόντα μας υπάρχουν είτε στο κατάστημα, είτε σε μία από τις αποθήκες μας. Ακόμα και τα "Άμεσα διαθέσιμα" προϊόντα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί παραγγελία ή κράτηση μέσω τηλεφώνου, ώστε να ετοιμαστούν για παραλαβή από τον πελάτη.

Να σημειωθεί πως δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή σε ογκώδη δέματα. Θα σας ζητηθεί προκατάθεση του ποσού πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310 637237 ώστε να σας περιμένουμε!

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Δωρεάν μεταφορικά:

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα. Να σημειώσουμε πως η κράτηση ισχύει για 10 μέρες μετά την ενημέρωση του πελάτη για την διαθεσιμότητα της παραγγελίας. Εάν ο πελάτης δεν παραλάβει μέσα στο διάστημα αυτό, η εταιρεία μας μπορεί να ακυρώσει την κράτηση και να χρειαστεί καινούργια παραγγελία.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:

Courier: Eυρώ 3,20€ μεταφορικά + 2,70€ αντικαταβολή
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.
Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2.5 κιλά. Για παραγγελίες με δέμα άνω των 2.5 κιλών η χρέωση είναι 1,30€ / κιλό.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων χωρίς αντικαταβολή για προπληρωμένες παραγγελίες με χρήση Courier:
Courier: Eυρώ 3,20€
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.
Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2.5 κιλά. Για παραγγελίες με δέμα άνω των 2.5 κιλών η χρέωση είναι 1,30€ / κιλό.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων εντός 5 ωρών για την Θεσσαλονίκη με χρήση Courier:

Courier: Eυρώ 20,00€ (Για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 2 η ώρα το μεσημέρι θα παραδοθούν αυθημερόν. Ειδάλλως, θα παραδοθούν την επόμενη μέρα το πρωί).
Παράδοση μέσα σε 5 ώρες στο χώρο σας.
Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 5 κιλά.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων με χρήση μεταφορικής εταιρείας:

Σε όλη την Ελλάδα εκτός Θεσσαλονίκης για παραγγελίες πάνω από 8 κιλά.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας.
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.

 

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@pairno.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Όλες οι αποστολές των πελάτων, υποχρεωτικά, πρέπει να γίνονται με ΕΛΤΑ Κούριερ, αν η χρέωση πρόκειται να γίνει σε εμάς. Με οποιαδήποτε άλλη Κούριερ, λόγω μη ύπαρξης συνεργασίας μας, θα γίνεται άρνηση παραλαβής.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξετε για αντικατάσταση επιβαρύνει εξ ολοκλήρου την www.pairno.gr.

  

Τρόποι Πληρωμής

Με αντικαταβολή:
Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. 
Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €3,20 στα έξοδα της αποστολής.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.
Επίσης, παρακαλούμε αμέσως μετά την κατάθεση, να μας αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης με email η fax στα παρακάτω στοιχεία. 

Τηλέφωνο: 2310-637237, 2312-315672
e-mail: info@pairno.gr,

 

 

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN:GR7901722240005224102740592

 

Εθνική Bank:

IBAN:GR2801102240000022400870840

 

Eurobank

IBAN:GR5002601830000200200839811

 

Alpha

IBAN:GR6901407360736002002004367

 

Δικαιούχος όλων : Κ ΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

 

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

 

Με paypal λογαριασμό :

Χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στη paypal πολύ άπλα μπορείτε να πληρώσετε άμεσα το προϊόν που θα προμηθευτείτε η paypal δέχεται όλες της πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ώστε να ολοκληρώνετε πιο εύκολα οποιαδήποτε συναλλαγή θέλετε. Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό paypal μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα www.paypal.com

 

Με Πιστωτική Κάρτα : 

Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα σας δίνουμε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέσα από την νέα δυναμική πλατφόρμα της σελίδας μας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.