Όροι Χρήσης

Το pairno.gr σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 124, 56728, Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310 637237, 2310 618921
E-mail: info@pairno.gr

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας pairno.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

 

Όροι

Το Pairno.gr έχει το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, που γίνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σύμφωνα με όποιες ανάγκες παρουσιάζονται. Επίσης έχει την υποχρέωση να ενημερώνει όλους τους χρήστες εάν υπάρχουν τροποποιήσεις, καθώς και τροποποιήσεις στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Σημειώνεται ότι τα παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνουν και τις παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

 

Περιγραφή προϊόντων

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα pairno.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.

Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

 

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ η www.pairno.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το Pairno.gr διατηρεί το δικαίωμα μη εκτέλεσης παραγγελίας προϊόντος που είναι σε προσφορά, αν κρίνει ότι η ζητούμενη ποσότητα στερεί την δυνατότητα αξιοποίησης της προσφοράς από άλλους πελάτες

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο επίσημος δικτυακός ιστότοπος του pairno.gr είναι η ιστοσελίδα www.pairno.gr . Σημειώνεται ότι όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το το pairno.gr, όπως και κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του pairno.gr και είναι υπό προστασία από το δίκαιο.

 

Απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, η μεταφορά, η διανομή, το “κατέβασμα”, η μεταπώληση, η παραπλάνηση του κοινού και η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου της ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω πράξεις επιτρέπονται μόνο στην περίπτωση της επικοινωνίας με τους κατόχους του pairno.gr και μετά από συνεννόηση για συγκεκριμένη και εγκεκριμένη χρήση.

Οι εικόνες, τα λογότυπα και τα ονόματα που δηλώνονται στην ιστοσελίδα και αντιπροσωπεύουν το pairno.gr είναι αποκλειστικά γνωρίσματα και προστατεύονται αυστηρά από τους ελληνικούς νόμους, καθώς και τους διεθνείς, όσον αφορά τα εμπορικά σήματα και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αποτέλεσμα αυτών, αναφέρεται ότι η παρουσίασή τους και η εύκολη πρόσβαση αυτών μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα pairno.gr, δεν σημαίνει οποιαδήποτε αποδοχή ή έγκριση της χρήσης αυτών σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας pairno.gr, ανεξαιρέτως, αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του pairno.gr για δημοσίευση, αποστολή, e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους του  περιεχομένου το οποίο είναι απειλητικό, παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, λιβελογραφικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου τρίτου, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δείχνει εμπάθεια, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε οποιονδήποτε ανήλικο με κάποιο τρόπο, δεν δικαιούται να μεταφερθεί ή μεταδοθει σύμφωνα με τους νόμους ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει κάποια ευρεσιτεχνία, εμπορικό μυστικό,  εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή κώδικες, προγράμματα ή αρχεία, που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστών, παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής ηθελημένα ή αθέλητα, δύναται να παρενοχλήσει οποιονδήποτε με κάποιο τρόπο και χρήση περιεχόμενου για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε χρήστη.

 

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.pairno.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία : Τουλής Κωνσταντίνος, Θεσσαλονίκη Ελ. Βενιζέλου 124,

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310-637237 ώστε να σας περιμένουμε! Σημειώνεται πως τα προϊόντα μας υπάρχουν είτε στο κατάστημα, είτε σε μία από τις αποθήκες μας. Ακόμα και τα “Άμεσα διαθέσιμα” προϊόντα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί παραγγελία ή κράτηση μέσω τηλεφώνου, ώστε να ετοιμαστούν για παραλαβή από τον πελάτη.

Επίσης, προτείνεται πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, να διαβάσετε αναλυικά τους όρους χρήσης, όπου αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mai, το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε και ένα ακόμα e-mail, το οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας και την ημερομηνία που στάλθηκε.

Να σημειωθεί πως δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή σε ογκώδη δέματα. Θα σας ζητηθεί προκατάθεση του ποσού πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Δωρεάν μεταφορικά:

Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα. Να σημειώσουμε πως η κράτηση ισχύει για 10 μέρες μετά την ενημέρωση του πελάτη για την διαθεσιμότητα της παραγγελίας. Εάν ο πελάτης δεν παραλάβει μέσα στο διάστημα αυτό, η εταιρεία μας μπορεί να ακυρώσει την κράτηση και να χρειαστεί καινούργια παραγγελία.

Για τις οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια και ψυγεία άλλα και όλες τις συσκευές άνω των 10 κιλών η τιμή συμφωνείτε κατόπιν επικοινωνίας

Έξοδα αποστολής δεμάτων με αντικαταβολή με χρήση Courier:

Courier: Eυρώ 3,20€
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.
Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2,5 κιλά. Για παραγγελίες με δέμα άνω των 2.5 κιλών η χρέωση είναι 1,30€ / κιλό.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων χωρίς αντικαταβολή για προπληρωμένες παραγγελίες με χρήση Courier:
Courier: Eυρώ 0,00€
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.
Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 2,5 κιλά. Για παραγγελίες με δέμα άνω των 2.5 κιλών η χρέωση είναι 1,30€ / κιλό.

 

Έξοδα αποστολής δεμάτων με χρήση μεταφορικής εταιρείας:

Σε όλη την Ελλάδα εκτός Θεσσαλονίκης για παραγγελίες πάνω από 8 κιλά.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας.
Παράδοση σε 2-3 ημέρες στο χώρο σας.

 

Πολιτική επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός εφτά (7) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@pairno.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής επιθυμεί, ΕΚΤΟΣ από απλό ταχυδρομείο.

Για την επιστροφή ενός ΜΗ ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη, ενώ τον ίδιο επιβαρύνει και το κόστος επαναποστολής του είδους που τυχόν επιλέξει για αντικατάσταση.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.pairno.gr θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@pairno.gr για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος καθώς και κωδικό επιστροφής. Εάν το προϊόν πάψει να είναι διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Η www.pairno.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.

Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Φ.Ε.Π., η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

Περιορισμοί ευθύνης

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.pairno.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας η www.pairno.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σύνδεσμοι

Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.pairno.gr και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.

Διαφημιστικά μηνύματα

Η www.pairno.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές. Με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Η www.pairno.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία εφόσον οι χρήστες ζητήσουν την διακοπή της.

 

Προσωπικά δεδομένα

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η www.pairno.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης SecureSocketLayer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η www.pairno.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας, σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

 

Απόρρητο Συναλλαγών

Θεωρείται αυτονόητο ότι οι συναλλαγές είναι απόρρητες. Ότι ισχύει στις κλασικές συναλλαγές, ισχύει και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce). Οι πληροφορίες που μεταφέρονται από το μέλος ή τον απλό χρήστη στο pairno.gr είναι φυσικά εμπιστευτικές και η εταιρία έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να χρησιμοποιούνται μόνο όταν κριθεί αναγκαίο, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που παρέχονται από το κατάστημα.

Να σημειωθεί ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και εάν μόνο είναι αναγκαίο, όπως για παράδειγμα για τη ολοκλήρωση των αιτήσεών σας.

Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει ποτέ στοιχεία πελατών ή συναλλαγών τους, εκτός αν έχει εξουσιοδότηση εγγεγραμμένη από εσάς ή με απόφαση είτε δικαστική είτε κάποιου φορέα.

Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσετε τα στοιχεία που υπάρχουν καταχωρημένα στην βάση μας και σας αφορούν καθώς επίσης και την επεξεργασία τους σε περίπτωση που μπορεί να αποδειχθεί ύπαρξη οποιουδήποτε λάθους.

Προτείνεται επίσης για την δική σας ασφάλεια να μην δίνετε πρόσβαση σε τρίτους, στα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο- Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Η www.pairno.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.pairno.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. :158707304000

Στοιχεία τιμολόγησης : 

Κ. ΤΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΔΡΑ: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 124
ΤΚ: 56728
ΑΦΜ: 801536470
ΔΟΥ : Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Χρήση Cookies

Η ιστοσελίδα του καταστήματος pairno.gr χρησιμοποιεί cookies γιατί χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν κάποιες βασικές υπηρεσίες του.

Η κατάσταση των παραγγελιών, οι πολλαπλές επιλογές των χρηστών, η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα, η αναγνώριση και διευκόλυνση των συχνών χρηστών καθώς και η βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com.

 

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. : 158707304000